Boender på ön Usedom Flug nach Usedom - Startseite

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Kejsarvillor Semester som på kejsarens tid – det är möjligt i de omsorgsfullt restaurerade traditionella arkitektvillorna i Östersjöns badorter. De nyrenoverade byggnaderna i barock, klassisk, fransk eller italiensk stil vittnar om byggherrarnas smak och omger än idag turisterna med samma flair som på kejsarens tid.


Högklassiga lägenheter Hög grad lyx och samtidigt hemtrevliga: I lägenheterna på ön upplever framför allt familjer oförglömliga semesterdagar. Oavsett på vilken del av ön eller på fastlandet: Semester i en egen bostad under en viss tid är möjligt överallt på Usedom och i Vorpommern.

Halmtakshus De halmbeklädda husen, som framför allt präglar charmen i Achterland och Vorpommern, utlovar romantik. Här flyger sjöörnen över fiskebåtarna av trä som guppar fram på havet medan solen går ner bakom den hisnande kulissen av orörd natur.

Exklusiv unik logi I semestervåningarna på Tysklands längsta sjöbrygga är det brusande havet aldrig långt borta. I dessa "floating houses" i hjärtat av naturen i Krumminer Wiek får du en känsla av tyngdlöshet. Semesterbostaden Christof Seeger i Bugewitz i närheten av Anklam är också unik: Det 150 år gamla tegelhuset har sanerats på ett miljövänligt sätt men den yttre fasaden har lämnats oförändrad. I den 2 300 kvadratmeter stora trädgården hittar var och en sitt eget smultronställe.

Drömma sig bort under segel kan man i segelbåten "Weiße Düne". Den traditionsrika segelskonaren från 1909 inrymmer 20 sovplatser. En sagolik wellnessemster på tu man hand garanteras i lotstornet Karnin. (Om du är ute efter något storslaget välkomnar dig vattenslottet Mellenthin med rustik gästfrihet, ett wellnessområde och ett eget bryggeri och kafferosteri).

Stjärnsemester på hotell På Usedom når du stjärnorna. Förstklassig kvalitet är ett måste för hotellverksamheten på Usedom och Vorpommern. Oavsett hur många stjärnor hotellet har – din semester är alltid på högsta nivå. På wellnesshotellen tar du dig direkt från den varma sängen till Cleoatra-badet, arommassagen och aqua fitness. De många hotellen på Usedom och hotellet Stettiner Hof som befinner sig i den omedelbara närheten av universitets- och hansastaden Greifswald, övertygar med sitt stadsnära läge och många aktivitetsmöjligheter för hela familjen.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<