Resa hit Flug nach Usedom - Startseite

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Resa hit

Med bil, tåg, busserna, färja eller bekvämt med flyg

Med bil Östersjömotorvägen A 20 garanterar bra och snabb förbindelse till Usedom. Två broar förbinder ön med fastlandet. Peene-bron i Wolgast är det bästa alternativet för resande från Hamburg. För resande som kommer från sydlig riktning rekommenderar vi att man färdas via B110 och Zecherin-bron i närheten av Anklam.

Med järnväg På klassiskt vis kan du ta dig till ön med tåg. Usedoms badjärnväg tar dig från Züssow till alla badorter på Usedom. Tågen färdas över klaffbron i Wolgast och går längs kusten ända till Swinemünde i Polen. Tågen stannar i alla badorter. Från Zinnowitz färdas tågen även till Peenemünde på öns norra del.

Med busserna fran meinfernbus.de kan ni aka fran Malmö, Göteborg eller Stockholm via Hamburg till Usedom.

Med färja Från Trelleborg tar man sig med TT-Line tvärs över Östersjön till hamnen i den polska staden Swinemünde på Usedom. Från Swinemünde, nära Usedom, kan besökare resa med Unity Line och Polferries till Ystad och TT Line förbinder staden med Trelleborg.

Med flyg Flygplatsen Heringsdorf är en internationell flygplats. Flygplatsen Heringsdorf har en 2 305 meter lång start- och landningsbana och en terminal som byggdes 1995. Därmed uppfyller flygplatsen alla krav för att vara utgångspunkten för en avslappnande och skön semester på Tysklands soligaste ö. Från ankomsten till semesterbostaden tar det bara några få minuter med gästgivarens transportmedel.


Resa hit till Usedom

From Address:

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<