Hälsa och välbefinnande på Usedom Flug nach Usedom - Startseite

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Hälsa och välbefinnande

Usedom är hälsan själv. Havsklimatet stärker motståndskraften: Promenader längs stranden håller värmen och är bra för hälsan. När vinden blåser kall och luften är härligt frisk får speciellt storstadsmänniskor möjlighet att andas frisk luft. När sol, vind och vågor möts uppstår den så kallande bränningsaerosolen – som är välgörande för kroppen och bra för andningen. Det beror på att den saltfyllda luften frigör luftrören. Uthålligheten och prestationsförmågan stiger. Det är vetenskapligt bevisat. Långa vandringar på den upp till 70 meter breda, vita sandstranden stärker inte bara immunförsvaret, utan får dig också att känna dig lycklig.

Kraften från havet: dundrande bränningar, klart havsvatten, brusande vågor – det är inte bara imponerande utan även helande. Tack vare öns direkta läge vid havet är förutsättningarna för en thalassobehandling utmärkta. Sedan urminnes tider anses vatten vara värdefullt och hälsosamt. Vatten hjälper mot stress och håglöshet, speciellt under vinterhalvåret då dagarna är kortare. Det gör att du fortare blir frisk, får dig i form och gör dig vacker. Vatten och hav är därför riktiga wellnesskällor på Usedom. Och havet är rogivande. När vattnet skvalpar och vinden smeker vågorna är det lätt att drömma sig bort. Ingen annan plats i Tyskland erbjuder lika många wellnesshotell som Usedom. Vart och ett har sin egen charm och lockar med individuella erbjudanden där du kan skämma bort dig själv – allt från chokladmassage till mjölk- och ölbad och behandling med Heringsdorfer Jodsole, en jodsaltlösning med ämnesomsättningsreglerande egenskaper. Kvalitet är hemligheten till välmående på Usedom. Du kan välja mellan uppemot tusen olika skönhets- och wellnesserbjudanden: från aqua-dreaming till fotreflexmassage, La-Stone-massage, rhassoul och reiki.

Ute i friska luften: På Usedom erbjuds inte bara i wellness i hotellens välbefinnande oaser. Det bästa är gratis direkt under bar himmel. Framför allt under den något kallare årstiden behöver kroppen ljus och syre. Det får dig på bättre humör och ger ny energi. Att låta vinden vina runt öronen – det ger äkta energi. Den kilometerlånga, stenfria, vita sandstranden, den naturliga synergin mellan vatten och skog och det milda stimulerande klimatet med sin salthaltiga, rena luft är perfekt för den som vill göra något välgörande för sig själv.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<