Ön Usedom maritim Flug nach Usedom - Startseite

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH


Sjöarna på och havet som omger Usedom är omtyckta bland vattensportentusiaster. Sammanlagt 38 stora och små hamnar samt 2 marinor skapar bästa förutsättningar, med allt från moderna ankarplatser med 5-stjärnig standard till små dolda naturhamnar eller vattenvandringsrastplatser. Till de mest kända hamnarna med god infrastruktur och ett stort antal erbjudanden räknas de 4-stjärniga hamnarna i Ückeritz, Zinnowitz, Krummin, de 5-stjärniga Karlshagen, Peenemünde och marinan i Kröslin på fastlandet samt hamnen i polska Swinoujscie.

Den som inte har en egen båt kan ändå följa med ut på vattnet. Utflykter erbjuds både i Östersjön liksom Achterwasser. Turer på sjön med Zeesen-båtar startar i hamnen i staden Usedom, utflykter med segelbåten "Weiße Düne" från Neppermin, Karlshagen eller Wolgast och med motorbåtar från Stagnieß, Zinnowitz, Peenemünde liksom sjöbryggorna i kejsarbadorterna och Zinnowitz.

Yachtcharter på Usedom
Oavsett om det ska vara sportigt, dynamiskt eller elegant och "mysigt" med motorbåten "Sandperle"… Vattenlederna utanför ön Usedom kan även upptäckas på ett miljövänligt sätt per elbåt från Wasserlinie Häfen GmbH som inte kräver körkort. Alla båtar kan laddas i hamnarna och bryggorna. Charterbasen för dessa turer är hamnen Ückeritz, varifrån bryggorna i Stagnieß, Balm och Neppermin kan nås. I dessa hamnar kan man dessutom hyra båt med skipper för individuella utflykter runt ön Usedom. Det kan man även göra i naturhamnen Krummin och marinan i Krößlin.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<